LEVEREN

De artikelen worden enkel geleverd in  België.

U kiest zelf de wijze van levering die u wenst: afhaling in de winkel Daughters of EVE te Oostende of thuislevering.

Afhaling in de winkel:
U kunt uw bestelling gratis afhalen in de winkel Daughters of EVE, Christinastraat 80A, 8400 Oostende binnen 5 dagen nadat u een bevestigingsmail heeft ontvangen.  Bij niet-afhaling van de bestelling binnen deze termijn zullen wij u de prijs van de bestelde producten terugbetalen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Levering naar een adres:
De verzendkosten bedragen 6€ per pakket tot 5 kg. Bij een aankoop vanaf 100€ zijn de verzendkosten gratis.

Na het plaatsen van een bestelling en het afronden van de betaling wordt de bestelling in de mate van het mogelijke en bij een normale gang van zaken, binnen  twee tot vijf werkdagen na besteldatum verzonden.

Verzendingen gebeuren via bpost.  Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de volgende werkdag geleverd.

Een eventuele vertraging zal in geen geval aanleiding geven tot schadevergoeding.

Foutief doorgegeven adressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Postbusadressen en militaire APO adressen worden niet aanvaard.

Totdat wij de verwerking van uw bestelling hebben aangevat, kunt u uw bestelling kosteloos herroepen door contact op te nemen per mail : jofralin@telenet.be of telefonisch 0474/18.42.81.
Wij zullen u de prijs van de bestelde producten terugbetalen binnen 14 dagen. Werd uw bestelling reeds geleverd, dan kunt u deze terugsturen (zie retourneren).

Indien wij door uitzonderlijke omstandigheden er niet in slagen uw bestelling binnen de 10 dagen na de automatisch gegenereerde ontvangstbevestigingsmail te leveren, dan kunt u deze bestelling kosteloos annuleren. Wij zullen u de volledige prijs van de bestelde producten (met inbegrip van de door u betaalde verzendkosten) terugbetalen binnen 14 dagen.

 

RETOURNEREN

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 14 kalenderdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! 

Mail asap het onderstaand formulier voor herroeping naar jofralin@telenet.be.

Retourzendingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden naar onderstaand adres, samen met het volledig ingevuld retourformulier.

Retourzendingen zijn voor risico en rekening van de koper. Jofralin bv is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of kwijt spelen van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij Bpost naar het verzendbewijs en bewaar deze goed. 

Jofralin bv - Daughters of EVE 

Christinastraat 80A - 8400 Oostende

U kan eveneens het artikel terugbrengen binnen de termijn van 14 dagen in de winkel Daughters of EVE, Christinastraat 80A Oostende, mits voorlegging van het origineel aankoopbewijs.

Bij retour via de winkel dient u de producten samen met een afdruk van uw bestelling aan de kassa aan te bieden . U kunt de producten ruilen, een tegoedbon voor de waarde ervan bekomen of de prijs van de teruggebrachte producten laten terugbetalen via overschrijving.
De verzendingskosten die je betaald hebt om de producten te ontvangen worden enkel terugbetaald bij een volledige retour van alle bestelde producten.
Opgelet: er wordt in geen enkel geval cash teruggegeven in de winkel !

De herroepingstermijn verstrijkt 15 dagen na de dag waarop u het product fysiek heeft ontvangen en in bezit heeft genomen.

 

 

TERUGBETALING

Binnen de 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen zal Jofralin bv deze goederen terugbetalen. De verzendkosten die u aanvankelijk heeft betaald worden terugbetaald. bij een volledige retour van alle bestelde producten. Als u om speciale verzending gevraagd had, zoals extra snelle levering, draait u zelf op voor de extra kosten daarvan.

 

 

Formulier Voor Herroeping
PDF – 253,7 KB 395 downloads