Aventures des Toiles

Aventures des Toiles (avonturen op canvasdoeken) is een concept van de Fransman François Gadrey. Als basis voor zijn wisselende collecties maakt François gebruik van schilderijen op canvas, door diverse kunstenaars gemaakt. Deze uitingen worden middels geavanceerde technieken verwerkt in de collecties van het label Aventures des Toiles.
Dit maakt het dameslabel zeer dynamisch, verfrissend, uitgesproken uniek en zorgt elk seizoen voor een totaalcollectie die elk type vrouw in de kijker zet.  Apart, kleurrijk, van maat 38 tot maat 48.

Als je op zoek bent naar originele kledij, etnisch getin , kleurig, chic, een beetje bohiemien, dan ben je bij Mado aan het juiste adres.
Geen stereotype uniforme modestijl maar autenthiek en origineel die de voorgeschreven modecodes overstijgt en de vrouw haar eigenheid cultiveert. Een vloeiende collectie in duurzame materialen, makkelijk te onderhoudne van maat 38 tot maat 48 

Het Yest-team otwerpt 3x per seizoen een splinternieuwe collectie in diverse materialen en modellen voor vrouwen die er op en top willen uitzien. Degelijke prijs-kwaliteitsverhouding.
Van maat 38 tot maat 48.

De tijdloze collectie van Elsewhere kenmerkt zichzelf door een eigen creatieve stijl, een vrouwelijk silouet en neutrale kleuren. Zwart als basiskleur is in elke nieuwe seizoenscollectie aanwezig.
Verfijnde eenvoud en stijl worden gecombineerd tot een uniek kledingstuk met apparte snit.
Van maat 38 tot maat 46.

Dit Canadees label gebruikt een uniek printproces om de aparte prints gecreëerd door artiesten uit de ganse wereld.
Elke print vertegenwoordigt de persoonlijkheid en identiteit van haar schepper. 
Het is een onmiskenbare bron van inspiratie die leidt tot een nieuwe originele en kenmerkende stijl.
Vernieuwing door de  fusie tussen Kunst en Mode.

La Voilà, het woord zegt het al : 'hier is ze...' en ze ziet er schitterend uit. Zalige nonchalance uit Frankrijk.
La Voila Linette & TonkaAlles kan, niets moet.
Dameskleding met een uitstekende afwerking die de vrouwelijkheid vooropstelt.
Van maat 36 tot maat 50.

Tranquillo

Mode voor de vrouw die zin heeft in kleur en vrolijke printjes.

Diversa

De BIMA broek van Diversa is het ideale model voor de vrouw van alle leeftijden. Push-up, goed aansluitend en perfect zittend in de taille.
Van maat 38 tot maat 48.