City Jungle,  Grijs Jungle-groen en stedelijk grijs worden opgefrist met een sprankel gele zonneschijn. Een mix van casual Tencel, open breiwerk en afgewassen denim, camouflage- and
ethnische prints zorgen voor een speels informeel lentegevoel

Delicate Grunge,romantische pastelkleuren, zacht roze, groen en grijs, delicaat gemixt met het stoere van de jaren '90 vormen de basis voor deze "delicate grunge" mood. Franjes, kant, volants worden gecombineerd met denim en afgewassen stoffen. Romantisch stoer.

Sailor Tailor  Een sportieve marinestijl in gecombineerd met gestreept breiwerk, fris en een klassevolle start van het nieuwe seizoen.

Zwart, ecru, zand, de schaduwtinten tijdens een hete zomerdag...Afrikaans geïnspireerde prints, linnen, zacht katoen, fantasiebreiwerk zijn de indegriënten voor een zacht warm zomergevoel.

Oosters geïnspireerde grafische printen, diverse indigo prints, Oosters geïnspireerd worden gecombineerd met ecru, beige en groen. Meng prints en kleuren tot een ritmisch geheel.

Het fris en sportief gevoel van zwembadblauw is de inspiratie voor dit zomerse thema. Gebleekt denim, frisblauwe bloemenprints en losse shirts zijn ideaal voor een dagje aan het zwembad of een heerlijke kustwandeling.